NN

Kategorier:

Vinduer : Tror de er antikkhvite

Vi har en stor tomannsbolig fra 1920 i klassisk stil. Huset skal få nytt påbygg i morderne stil. Det vil si felles inngangsparti for begge leilighetene. Materialet på nytt tilbygg er Kebony som skal behandles med Trebitt Jernvitrol. Resten av huset skal males og det skal også de nye inngangsdørene på tilbygget. Vi ønsker å få råd om hvilken grånyanse vi bør velge på den gamle delen av huset som kan stå til jernvitrol-behandlet Kebony. Fortrinnsvis en lys farge og hvilken kontrast på inngangsdører på nybygg som kan matche dette.

2017-06-29 10:17:25

Kommentar

Hei! Kode på Trebit jernvitrol er: 9061. Mvh Kjersti

29/06/2017 10:21:23

Fargerådgiver svarer:

Hei 
Vi har 4 ulike farger som lyder navnet Antikkhvit så her må jeg få riktig kode for å kunne gjøre en vurdering :-) Har du bilder av huset og tilbygget så er det mye enklere å gi fargeråd. Du må svare raskt for vi tar ferie i Juli og stenger bloggen i morgen etter lunch. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Jeg har sjekket og funnet ut at det er ren hvit drygolin som er brukt. Mvh Kjersti

29/06/2017 18:30:06

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Kjersti 
Etter at vi "snakket" sammen i går så her jeg sjekket litt vedrørende beis på Kebony og det er ikke så enkelt så her må jeg be deg om å ta en prat med Teknisk Service på Chat.no@jotun.no. Hvordan transparente farger som Jernvitrol blir på Kebony er det umulig å forutsi så å gi faglig gode fargeråd om hva som matcher blir dessverre umulig. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun