Rebekka

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Har bygd eit lukka trappehus som ender i ein liten gang. Der skal det stå eit garderobeskap i fargen bomull. Dørene er i bomull. Det er også ei ny tvstove og ei bod. I tvstova er det to små vindu i fargen bomull. Det skal ikkje vere lister i gang/romma. Golv er mellomgrå fliser. Skal ha laminat som ikkje er kjøpt inn enno på tvstova. Lurer på følgjande: Bør ein brekke takmalinga i ein farge? Lurer på å ha bomull på vegg og tak i trappehus og gang. Det er bomull i gangen ein går i frå og inn i trappehuset. Og lurer på ein annan lys farge i tvstova - gjerne med ein kontrastvegg. Hvit lin? Forslag? Tvstova Er 15m2. Belysning er spottar.

2017-06-29 10:58:54

Fargerådgiver svarer:

Hei Rebekka 
Å fargesette taket er veldig aktuelt om dagen men uten bilder er det vanskelig å gi råd om hva du bør gjøre, men hva med LADY 0394 Varmgrå i taket med LADY 1453 Bomull på veggene i gangen og LADY 10679 Washed Linen på veggen i TV stuen. Disse varme grå går vakkert ton i ton og er lekre å kombiner med det meste av farger på møbler og detaljer. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og god sommer. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun