Kristine

Vinduer: Gul

Dør: Gul

Hei, Jeg skal male balkongen. Blokken er mursteinsblokk med gule vinduskarmer (vet ikke fargekoden),gult rekkverk og en gul vegg (dette er ikke lov å male over). Balkong gulvet er belagt med grå skiferfliser. Utsikt ut mot hage med mye grønt. Balkongen har utgang fra stuen som er malt i smooth white og peisen er grå skifer. Jeg vurderte å male innsiden av balkongen i grå skifer men tenkte det ville være gøy med en freshere farge. Tips? Nå er det teak møbler men jeg skal få bygget en benk i eik. Ellers ha endel planter. Vet ikke hva slags type mur det er på balkongen.

29/06/2017 15:05:54

Jotun LADY svarer:

Hei hei, Kristine :)
Produktet JOTUN PREMIUM MUR Maling er ett førsteklasses murmalings-produkt som lar muren puste. Dette produktet kan kun blandes med mineralske pigmenter og har derfor ett noe begrenset fargeutvalg. Jeg vil foreslå at du tar en titt på fargene JOTUN MUR 1500 Grafittgrå, 1908 SISAL og 1909 KALKOKER. Innhent fargeprøver og vurder om dette er farger som  står godt til gultonen på vinduer og detaljer, og til fargene og materialene ellers. 
Det finnes noen Jotunforhandlere med utvidet blandesystem  som gjør at de også kan blande JOTUN PREMIUM MUR Maling i ett større fargespekter. Dersom du har en slik forhandler nær deg kan jeg be deg sjekke ut en herlig grønnfarge som 7052 GRØNNÅS. Ser for meg at denne fargen hadde blitt lekker og spennende på terrassen din. 
-Lykke til og god sommer!


30/06/2017 09:48:32
Go to top