Venessa

Lister/dører/vinduer: klassisk hvit 9918

Tilstøtende rom: klassisk hvit vegg 9918/ Heat 2994 tak

Møbler/kjøkkenfronter etc.: hvit (usikker fargekode)

Tak: klassisk hvit

Hei, Jeg har en liten et roms leilighet , med ganske åpen løsning, selv om det er lettvegg mellom gang og resten av leiligheten. Jeg skal få nye underskap på kjøkkenet (Norema Ivara modell) som ligner fargen "industriell grå 5343". Benkeplaten blir sannsynligvis en lys grå laminat (men kan forandres). Overskapene beholdes, dette er gamle hvite ikea skap som jeg ikke vet fargekoden på. Veggene i leiligheten (stue, kjøkken) er malt i "kalk 10341 purecolor" lister/tak/vinduskarm i "klassisk hvit". Stue og kjøkken vil være helt åpent og i direkte forbindelse. Gulvet i leiligheten er eike parkett, hvitbeiset. I stuen har jeg en sofa med stoff som ligner fargen "Balanse". Jeg opplever nå at leiligheten med grått kjøkken og lyst hvit-grå gulv blir veldig kaldt. Jeg vurderer å male overskapene på kjøkkenet, men vet ikke hvilken farge. Jeg er åpen for det meste, men jeg tenker at det må stå godt sammen med "industriell grå" og "kalk", men også litt med fargene "Heat" (tak tilstøtende rom" og "Balanse" sofa farge). Jeg liker varme farger veldig godt (til tross for valg av kjøkken og parkett i kalde farger). Nærmeste tilstøtendeg rom til kjøkkenet (utenom stue) blir gangen. Gangen har ingen vinduer, veggene er i klassisk hvit og taket i "Heat 2994". Kan dere anbefale en farge jeg kan male overskapene på kjøkkenet med? Gjerne noe som bryter med det kalde "industrielle grå" underskapet og hvitevarer i rustfritt stål, men absolutt ikke nødvendig det heller. Alle forslag mottas med takk!

30/06/2017 00:56:08

Jotun LADY svarer:

Hei hei, 
Ta en titt på fargen LADY 2993 Kilim. En virkelig spennende farge!
En rustikk rødtone med gylne og brente undertoner. Fargen er varm og myndig i interiøret. Navnet har den fått fra det engelske ordet Kilim, - altså Kelim. Den gir en tøff varm-kald kontrast til LADY 5343 Industriell Grå, og den vil dessuten ta opp fargen i LADY 2994 Heat i taket i gangen. 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med :suprem. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-) 


30/06/2017 12:09:35

Venessa :

Er det noen blå farger dere kan anbefale som også vil kunne fungere?

30/06/2017 14:54:52

Jotun LADY svarer:

Hei igjen, 
Ja, hva med LADY 5180 Oslo , den er lekker til LADY 6325 Balanse og til LADY 2994 Heat. Eller hva med en nesten blåsort tone som LADY 4744 Sophisticated Blue? En sofistikert dybde som gir noe helt annet enn sort. Den er lekker og spennende inntil fargene dine ellers!

Lykke til :)

30/06/2017 15:47:45
Go to top