Anita

Hei! Skal male rekkehusstue. Usikker på farge, trenger tips. Både tak(panel) og vegger skal males. Åpen kjøkkenløsning. Ønsker et varmere , lunere evt mørkere uttrykk. (Møbler skal også byttes ut slik at det passer til ny farge så ikke ta hensyn til de.)

30/06/2017 08:15:49

Jotun LADY svarer:

Hei Anita, 
Uten å vite fargen på kjøkkenfrontene og benkeplaten, og uten å kjenne til møbler og interiør blir det nærmest umulig å gi deg en faglig god vurdering! Her blir det for mange ukjente faktorer. 
I tillegg skulle jeg gjerne visst litt om hva du ser for deg, og hva du trives med av farger. 

Ta gjerne en titt i vårt nye digitale LADY-fargekart: http://colours.jotun.no/
Kanskje finner du din favorittfarge blant disse nye, spennende fargene?
Ta en ekstra titt på fargene LADY 10679 Washed Linen og LADY 1352 Form dersom du er ute etter en lun, anvendelig farge. Hvittonen LADY 1624 Letthet vil stå godt til i tak og på lister, karmer, vinduer og detaljer. Eller hva med en spennende blåtone som LADY 5030 ST. Pauls Blue..? En virkelig lekker farge. Men igjen må jeg si at fargen på kjøkkenfrontene vil være helt avgjørende for fargevalget her, så dette vurderer du best selv ved å innhente fargelameller hos din Jotunforhandler. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.
Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til og god sommer. :-) 


30/06/2017 12:20:03
Go to top