Farheen Zafar

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Form

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvit skrog + Mørkbrunn

Tak: Hvitt

Forslag til veggfarge på kjøkkenet.Kjøkken er U-form. Kjøkeninnredning i kombinasjon med skrog hvit og mørkbrunn ( Kongle Amf fra Sigdal). Har veldig mye lyst på farge Solid på veggen hvor skal det stå frittstående ventilator , den veggen har ingen overskap. Ellers kan male den.4. veggen ( som viser seg ikke i bildet, men rett ved siden av dører, uten kjøkken inredning. Hvilken lys farge går i kombinasjon med Solid på dette kjøkkenet. Vi har Form farge på stua. Jeg legger ved lenken for 3-D bildet av kjøkken, håper du kunne åpne den :-)

30/06/2017 10:03:25

Jotun LADY svarer:

Hei hei, 
Jeg får dessverre ikke åpnet bildet, men jeg gir deg ett svar allikevel siden vi går i ferie fra i dag, og Fargeråd vil derfor være stengt frem til 1.august. Så må du love med å selv vurdere fargene mot hverandre i belysningen hos deg ved å innhente fargelameller.
Jeg vil foreslå at du tar en titt på kombinasjonen LADY 1024 Tidløs og LADY 10249 Sober eller LADY 10679 Washed Linen og LADY 10249 Sober. Begge disse kombinasjonene fungerer godt slik jeg ser det. Og de er alle lekre til LADY 1352 Form i stuen. 
Om du skal velge LADY 1024 Tidløs eller LADY 10679 Washed Linen avhenger av hvor stor kontrast du ønsker mellom fargene. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til og god sommer. :-) 


30/06/2017 12:27:21
Go to top