Anne Berit

Lister/dører/vinduer: hvit (dessverre usikker på kode)

Tilstøtende rom: hvit gang

Møbler/kjøkkenfronter etc.: hvitt og lys furu

Tak: hvit 02

Hei! Vi skal male gjesterommet i leiligheten, og lurer på om dere kan hjelpe oss litt med fargetips! Rommet er ca 16 kvm og har hvite lister og hvit dør fra før. I rommet er det et hvitt skap, en hvit Hemnes-seng, en mørkebrun bokhylle og en hjemmelaget kontorpult, som har ubehandlet furu som benkeplate og bambusben. Gulvet er 50talls-tregulv (lyst, men litt gult i fargen). Utenfor rommet er det en liten gang som binder sammen et lite kjøkken, stue, bad og de to soverommene sammen. Vi malte blant annet stua for et par uker siden i linblå, en farge som vi er veldig fornøyd med. Vi har sett for oss en litt fresh farge på gjesterommet, gjerne grønt eller blått eller gult. Vi har blant annet sett på sjøsmaragd, men lurer på om det vil bli litt voldsomt å male hele rommet i denne fargen? Er det andre lysere farger som i så fall passer godt til denne? (f.eks. hvis vi skulle hatt sjøsmaragd som kontrastvegg). Har dere eventuelt andre tips til farger som kan være fine til dette rommet?

30/06/2017 11:31:31

Jotun LADY svarer:

Hei Anne Berit. 
Jeg må nevne at LADY 5030 ST. Pauls Blue er en virkelig vakker blåfarge med ett hint av grønt. Denne fargen passer perfekt inn i en fargepalett med LADY 5249 Linblå. disse blåfargene er nemlig lekre hver for seg, og nydelige sammen. Dersom du synes denne fargen blir for mørk kan du velge å kombinerer den med lune og anvendelige LADY 10679 Washed Linen eller den lysere LADY 1376 Frostrøyk.
Det samme gjelder for LADY 6084 Sjøsmaragd dersom går for denne herlige, friske sjøgrønne fargen. Kombiner den gjerne med LADY 10679 Washed Linen eller med LADY 1376 Frostrøyk den også.
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller :balan matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

-Lykke til og god sommer!

30/06/2017 13:19:07
Go to top