Gunnhild

Lister/dører/vinduer: 1001 eggehvit

Tak: 1001 eggehvit

Hei! Trenger noen råd om hvilke farger vi skal male på møbler i den ene stuen vår. På veggene har vi bestemt oss for Washed linen 10679. Den ene veggen(tømmervegg) har vi malt i sjøalge 6232. Gulv skal bli i lyst tre. Vi har malt en skuvseng i washed linen og en kiste i st pauls blue 5030 fra før. Dette er møblene vi skal male: to store bokhyller som står inntil veggen malt i sjøalge. Spisestue stoler og bord( bare beina, treplaten bevares). Et vitrineskap(uten glass) som må males i to/tre farger( legger ved bilde av dette). Hvilke farger anbefaler du? Kom gjerne med flere alternativer. Vi tenker duse farger, ikke noen spreke. :-)

13/08/2017 11:12:44

Jotun LADY svarer:

Hei Gunnhild. 
Her skulle jeg gjerne også hatt bilde av rommet og av spisestuen. Men jeg kan uansett foreslå at du vurderer den herlige blågrønne LADY 6315 Jade, gjerne kombinert med tøffe LADY 5180 Oslo og lyse lette LADY 1376 Frostrøyk. Gråtoner som LADY 1032 Grå Harmoni, LADY 1462 Grå Skifer og LADY 1434 Elegant står også godt til fargene her. De møblene du ønsker helt lyse maler du lekkert med hvittonen LADY 1001 Egghvit, som på detaljene ellers. 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  
Ta gjerne en titt på denne filmsnutten som gir gode tips og råd vedrørende maling av møbler:
http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/how-to-paint-drawers.aspx


Lykke til :)


14/08/2017 10:24:48
Go to top