M

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Ikke bestemt. Skal males

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvit kjøkkenfronter

Jeg vurderer å male stue/spisestue i grått. Jeg har klassisk gylden eikeparkett og er usikker på om jeg bør velge nøytal grå eller grå med gult og rødt i. Har sort skinnsofa og noe møbler i valnøtt. Spisebord har hvit bordplate og orange fly lampe som må tas hensyn til. Det er ellers mye farger både på pynt og tekstiler (rødt, orange, blått). Jeg har også sett på de greige fargene kalk og kalkgrå, men er usikker på om de vil passe til gulvet. Antikkgrå og lys antikkgrå er også vurdert.

13/08/2017 14:22:38

Jotun LADY svarer:

Hvis det er den klassiske gule eika ville jeg valgt varme grå med undertoner i gult som LADY 1391 Lys Antikkgrå, LADY 1973 Antikkgrå, LADY 1032 Grå Harmoni, LADY 1877 Valmuefrø og LADY 1462 Grå Skifer. De greige tonen blir for litt rødlig mot nesten litt "lilla" sammen med gyllen eik. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man :wonder silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og fortsatt god sommer. :-) 

14/08/2017 11:32:38
Go to top