Martine

Lister/dører/vinduer: Bomull eller Eggehvit

Tak: Klassisk hvit

Hei, Vi har nylig tatt over leilighet og ønsker å male det meste for å skape vårt eget. Vi startet med å male en soveromsvegg i fusion. (Veggen bak sengen) De andre veggene ser relativt hvite ut og vi sier oss OK fornøyde med soverommet. Jeg er redd rommet blir for mørkt om vi maler hele i fusion da det kun er ett vindu her. I motsatt retning av sengen er det en stor garderobe i tre og speil. Når det kommer til stuen er den i dag i en slags beige tone. Vi har vi prøvd mange farger men ikke funnet noe. Vi skulle gjerne hatt en farge mellom kalkgrå og kalk. En lys gråfarge. Vi har en del fusion igjen og tenkte kanskje å ha en vegg i fusion (bak der spisebordet står på bildet) Så kanskje en gråfarge som passer til fusion. Hva anbefaler du her? Kom gjerne med tips til lister også, da vi trolig vil male disse på nytt. Vi kommer til å ha en lysegrå sofa der det er spisestue på bildet. Det er altså her vi vurderer en vegg i fusion. Ellers i stuen blir det trolig mørke grå eller blå møbler, mulig noe hvitt også. Vi har altså ikke handlet inn alt av møbler enda - så mange muligheter. Jeg er også usikker på farge å ha i gang og på kjøkken.

13/08/2017 14:38:20

Jotun LADY svarer:

Hei Martine 
Ønsker du en varm grå som er mørkere enn LADY 10341 Kalk og lysere enn LADY 10342 Kalkgrå så ta en titt på LADY 0553 Ascott den er lekker til LADY 5362 Fusion. Hvordan den er mot den grå sofaen må du love meg at du selv tester. Det er gule toner i gulvene så jeg tror at LADY 9918 Klassisk Hvit kan virke litt kjølig på alt av detaljer, med igjen sjekk med prøver. Et godt alternativ er LADY 1624 Letthet på alt av hvite detaljer. I gangen tror jeg det kan bli tøft med LADY 1352 Form. Det gir en lun og lekker gang som ønsker både deg og gjester velkommen inn :-) Blir Form litt "brun" mot flisene i gangen så er vegger i LADY 7163 Minty Breeze et godt alternativ. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og fortsatt god sommer. :-) 

14/08/2017 11:43:29
Go to top