Male leilighet

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Jotun Lady Supreme Finish 15 silkematt

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gulaktig hvitfarge på kjøkken

Tak: Perfection hvit

Hei. Jeg tenker å male hele leiligheten (gang, stue og soverom) utenom badet. Leiligheten er på ca. 43 kvadratmeter. Lysforholdene er ikke så gode, leiligheten er ikke gjennomgående og jeg har bare sol i begrenset tid på dagtid. Badet har beige fliser på veggene og mørkegrå fliser på gulvet. Hvitt tak. Videre har jeg beige gardiner på soverommet, og en mørkegrå sofa i stuen. Jeg ønsker relativt lyse farger som ikke peker seg veldig ut, farger som "alle liker" som kan gjøre at leiligheten evt. blir lett å selge om noen år. Vil det passe med følgende farger? Gang: LADY 1931 Kokos Stue: LADY 10678 Space Soverom: LADY 1140 Sand Tar gjerne imot andre forslag og.

13/08/2017 16:13:24

Jotun LADY svarer:

Hei 
LADY 1931 Kokos, LADY 10678 Space og LADY 1140 Sand er fine ton i ton og farger mange liker med tanke på salg sener så tommel opp. Jeg ville vurdert å hente inn litt farger og da kanskje på soverommet, hva med en lekker grønntone som LADY 8252 Green Harmony eller en dempet gråblå som LADY 4618 Kveldshimmel eler LADY 4638 Byge. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og fortsatt god sommer. :-) 

14/08/2017 12:41:01
Go to top