Elin

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvit og eik

Tak: Hvit

Hei. Vi har vårt nye bad i Pale green. Vi går inn fra badet i stua og har lydt til å male den ene veggen i stua hvor vi går inn på badet i en farge. Vi har åpen kjøkkenløsning også og har lyst på en farge over benkeplata. Noen gode forslag til disse to fargene som skal matche Pale green? Liker godt gult, oker osv... men, passer kanskje bedre med noe annet?

13/08/2017 18:39:31

Jotun LADY svarer:

Hei Elin

Dine gulv og farger på møbler skulle jeg veldig gjerne hatt info om for å kunne gjøre en faglig god vurdering, men liker du overtoner så se på LADY 10001 Dijon Yellow og LADY 10683 Cashmere de er begge lekre til grønt :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man :wonde silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og fortsatt god sommer. :-) 

14/08/2017 13:14:08
Go to top