Maria

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei Jeg trenger sårt litt hjelp. Jeg skal male et gammelt ikea kjøkken og er usikker på hvilke farger jeg bør velge på skapdører og veggen? Kjøkkenet har beige fliser på veggen og mørkegrå fliser på gulv. Listverket er malt i Klassisk hvit. I tilstøtende rom er gangen malt i Klassisk hvit og har samme fliser som på kjøkken. Stuen er malt i Klassisk hvit med en fondvegg i Industriell grå og gulv Morgendis. Et av soverommene er malt i Sjøalge og har også gulv i Morgendis.

2017-08-21 19:25:58

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria 
Møte mellom beige fliser og de kjøligere grå LADY 5343 Industriell Grå og LADY 9915 Morgendis er ikke det enkleste så her må jeg be om litt bilder tat i godt dagslys for å kunne hjelpe deg. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Det er nemlig det jeg syns er så vanskelig også. Legger ved noen bilder. Gangen er det nærmeste rommet og den er malt i Klassisk hvit. Flisene på gulvet i gangen er de samme som på kjøkkenet. Tusen takk for hjelp!

26/08/2017 13:12:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria
Ønsker du et lyst kjøkken ville jeg valgt å male frontene i LADY 9918 Klassisk Hvit den er fin til alle de nøytrale gråtonen du har og til flisene, når det er sagt så tror jeg at sort kjøkken i LADY 9938 Dempet Sort gjerne LADY Supreme Finish Matt (05) eller LADY Supreme Finish Silkematt (15) kan bli kjempe lekkert hos deg. På vegg ville jeg brutt med alt det grå og valgt LADY 6315 Jade hvis frontene blir sorte og 5454 Dark Teal hvis du velger hvite fronter.  :-) Du har flis i sprutsonen så veggene på kjøkkenet kan du gjerne male supermatte med LADY Pure Color. Ta gjerne en titt på denne filmen før du går igang med kjøkkenfrontene. :-) http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/how-to-paint-kitchen.aspx

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun