Ma

Lister/dører/vinduer: Eggehvit

Tilstøtende rom: Kjøkken malt panel i Letthet

Tak: Panel

Hei, har fått gode råd før, og kommer derfor med nytt spørsmål. Tenker på å male stuen. Det et et stort rom , med godt med vinduer. For noen år siden malte jeg den i fargen Letthet , og har vært fornøyd med det, men synes den er litt anonym, og at hvite vegger blir en litt tam bakgrunn. Som dere ser på bilder er taket panel. Dette har nok gulnet litt med årene, men ble behandlet med lut når det var nytt. Gulvet er bjørkeparkett som er lakket. Dører og vinduer malt i eggehvit. Sofa er beige/ grå, stoler mørk blå. Blir glad for forslag, men ønsker ikke en veldig mørk farge.

12/10/2017 17:51:41

Jotun LADY svarer:

Hei Margunn 
I stuen ville jeg valgt grønt det er lekkert både til gulv, tak beige og dine blå stoler. Jeg ville valgt en lun grønn som  LADY 8302 Laurbær,  LADY 8252 Green Harmony eller den litt mørkere  LADY 8469 Green Leaf. Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne :pure den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


13/10/2017 10:11:38

Ma:

Hei tusen takk for svar, jeg tror det må bli Lauber, den ser flott ut ! Veggen er ikke helt glatt, men nesten, det er litt liv i tapeten som er malt. Ville du likevel gått for Pure ? Gulvlister er malt i samme farge som vegg, letthet. Anbefaler du at de males i veggfargen, og i tilfelle hvilken glansgrad ? Mvh Ma

13/10/2017 17:50:30

Jotun LADY svarer:

Ja jeg synes det er lekkert med supermatt vegg selv om det er litt struktur. Gulvlister i samme farge som vegg er lekkert, mal gjerne med  LADY Supreme Finish Matt (05) . Lykke til :-) 

16/10/2017 08:40:33
Go to top