Julie

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : 0502Y

Hei, vi skal male en kontrastvegg i stuen. Vurderer fargen Soft Teal 6350. Bor i leilighet, med åpen stue/kjøkken-løsning. Hvitt kjøkken og hvite møbler. Passer Soft Teal til fargene på tilstøtende rom og lister?

2017-10-12 19:37:05

Fargerådgiver svarer:

Hei Julie 
 LADY 6350 Soft Teal blir gråere mer dempet enn spesielt  LADY 5225 Sjøgløtt men disse fargene sees kanskje ikke samtidig ? Jeg ville også vurdert  LADY 6352 Evening Green den gir litt mer kontrast :-) Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne :pure den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar. Legger herved ved bilder. Som du ser, er både vegger og interiøret foreløpig hvitt. Kjøkkenfronter og tv-møbler er dog ulike hvitfarger. Av den grunn har vi vurdert å male kjøkkenveggen i en nøytral lys grå, for å få fokus bort fra denne forskjellen. Bak tven vurderer vi en kontrastvegg med farge. Hva tror dere blir bra? Ønsker tips til hvilke vegger vi bør male, og hvilke farge. Liker en minimalistisk nordisk stil. På forhånd takk!

26/10/2017 22:38:08

Fargerådgiver svarer:

Hei Julie
De nøytrale grå som  LADY 9911 Nøytral,  LADY 9930 Tåkedis osv. blir fort blå/lilla men hva med  LADY 1269 Demring eller  JOTUN 1378 Kontur. Demring er anbefalt til hvitere detaljer, men den kan bli en god løsning hos deg så test med en stor A3 prøve :-) I tillegg til fargene jeg nevnte sist så tror jeg at   LADY 5180 Oslo blir lekker hos deg :-) 
Velg gjerne vår vakreste veggmaling
 LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Mellom over og under skap maler du med  LADY Aqua eller  LADY Wonderwall, resten av veggen maler du med  LADY Pure ColorJotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun