Hanne

Lister/dører/vinduer: hvite vinduer

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gulv i eik

Vi skal totalrehabilitere leiligheten vår, og trenger noen fargeråd. Vi skal ha åpen kjøkkenløsning mot spisestue og delvis åpent inn mot stue. Vi har tenkt å ha grønt kjøkken med fargekode S7005-G80Y (green marble). Vinduene skal skiftes, og skal være hvite. Det er mye lys i rommene, og vi skal ha eikegulv. Nå er vi veldig usikre på hvilken veggfarge vi skal velge. Er glad i farger, og trenger også forslag til farge på veggene i stua. Lurer på å ha en vegg i for eksempel en jordfarge eller en annen grønnfarge enn kjøkkenet, og øvrige vegger i samme farge som kjøkkenveggene.

12/10/2017 19:49:08

Jotun LADY svarer:

Hei Hanne 
Uten bilder og info om farger på møbler erd et ikke så lett å gi fargeråd, men hva med  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 1931 Kokos eller  LADY 10678 Space som lys grunntone sammen med  LADY 8469 Green Leaf i stuen. En lekker dempet brent rødtone er også tøft til grønt ta en titt på  LADY 2727 Red Maple,  LADY 2995 Dusty Red eller  LADY 2993 Kilim
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med :supr. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.

Lykke til. :-) 

13/10/2017 11:53:44
Go to top