Heidi

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lyse sandfarget møbler og trebord. Home&cottage stil.

Hei, jeg fikk nettopp fargetips av dere. Fikk anbefalt soft teal på alle vegger i stue og kjøkken. Jeg er redd det kan bli litt mye,liker fargen veldig godt så jeg kunne tenkt meg å ha den på en lang vegg eller I hele stue hjørnet. Kan dere anbefale meg en annen lysfarge jeg kan ha på veggen på kjøkkenet, som passer til soft teal, noe som da ikke er grønt, vil ikke ha så lyst som hvitt. Passer evnt washed linen til denne fargen? Hvilken farge bør vi male taket med? Tusen takk for tips:)

12/10/2017 20:56:15

Jotun LADY svarer:

 LADY 10679 Washed Linen er fin til  LADY 6350 Soft Teal men se også på  LADY 10961 Raw Canvas sammen med blågrønt det er bare helt nydelig :-) Ønsker du hvitt tak så mal tak og taklister i samme hvittone som på detaljer altså  LADY 1453 Bomull. Et hvitere tak kan vippe Bomull (dine detaljer) i gulere retning :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med ::sup. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.

Lykke til. :-) 

13/10/2017 12:15:49
Go to top