Nette

Kategorier:

Vi skal pusse opp et rekkehus Ønsker et luftig men moderne preg! Ikke for mye blanding av farger ! Gulvet blir slipt og hvitmattlakkert. Kjøkkenfrontene kan jeg male senere for at det skal passe bedre til vegger , per nå er de litt eggehvit-aktig , men har ikke kode! Jeg har sett på Tidløs som en basefarge i stue og ellers i boligen Hvilken farge er fin på listene til Tidløs? Letthet ? Og hvilken farge kan være fin å spraylakkere kjøkkenskapene ? Letthet ? Hvis jeg skal ha en kontrastvegg mot kjøkkenet ( der du ser spisestuebordet står) hva kan være fint der ? Kjøkkenet er i en krok på en måte ! Og tips til farge på flisene ( som jeg tenker å male ) Hvordan er det å bruke Tidløs i gang og soverom ? Hvis jeg vil ha kontrastvegg på soverommet i Linblå , blir Tidløs feil som basefarge ellers på soverommet da ? Møblene på bildene er ikke våre , vi har en Bolia sofa som heter NORTH med eike-ben og i fargen light Grey i stoffet Nantes. På forhånd takk for hjelpen 🙂

2017-10-17 13:39:21

Fargerådgiver svarer:

Hei Nette 
 LADY 1024 Tidløs er en god basefarge som gjerne kan benyttes i ulike rom og den passer til mye så tommel opp. Sammen med Tidløs er  LADY 1624 Letthet helt nydelig men kjøkkenfrontene vil da trolig virke gulere men hvis de også skal få et strøk med tiden så tommel opp.  LADY 5249 Linblå kan du gjerne bruke på et soverom men hvorfor ikke velge den på vegger i spisestue/kjøkken og heller  LADY 5030 St. Pauls Blue på soverommet, begge disse er lekre til grått. Hvordan  LADY 1024 Tidløs er mot sofaen må du love meg å selv vurdere for bilder er ikke godt nok underlag for å kunne si noe sikker om grått mot grått. :-)
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt tak maling med stort fargeutvalg. 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Lykke til. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun