Hanne

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Minty breeze og gustaviansk blå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Ikea veddinge hvit 0500-N.

Tak: klassisk hvit

Hei, håper dere kan hjelpe meg 🙂 Vi holder på å pusse opp stue og kjøkken. Disse to rommene ligger ved siden av hverandre. På kjøkkenet har vi valgt Gustaviansk blå. Stuen har en annen stue innenfor seg igjen. Den er malt i Minty breeze. Man vil ikke kunne se den innerste stuen og kjøkkenet samtidig. Lister, tak, vinduer og dører skal males klassisk hvit. Det jeg trenger hjelp til er å finne er god gråfarge som går godt til både gustaviansk blå og minty breeze. Samtidig ønsker jeg er den skal være tydelig grå, ikke beige. Jeg liker godt de rene gråfargene på papir som morgendis, men lurer på om de blir noe harde opp mot gulvet vårt, som er fargerikets eikeparkett Storhaug. Er tudor et godt alternativ? Har dere andre forslag? Eller er rene gråtoner et godt alternativ? Håper på svar

07/12/2017 18:08:31

Jotun LADY svarer:

Hei Hanne, 
for å kunne mene om en farge står god mot gulvet ditt må jeg be om bilder eller en link til gulvet. 
Jeg vil (uten å kjenne til gulvet) foreslå at du tar en titt på gråfargen  LADY 1269 Demring. Denne fargen står godt til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit på detaljer, og den fungerer godt både mot  LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 4109 Gustaviansk Blå. Jeg vil foreslå at du innhenter en fargelamell og vurderer den mot gulvet i belysningen hjemme hos deg. 
 Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. 

Maler du med vår supermatte  LADY Pure Color kommer disse fargene virkelig til sin rett. 
Vi ønsker deg lykke til og god helg :)


08/12/2017 12:35:01
Go to top