Tonje

Kategorier:

Hei, vi skal flytte inn i et tømmerhus på nyåret, og i den anledning skal vi pusse opp fra januar av. Vi har kjøpt nytt kjøkken fra Epoq i Trend Light Grey: S 3000-N. Det er 3 rom jeg trenger fargeråd til: kjøkken i ene enden av huset, spisestuen i midten, og TV-stuen i motsatt ende. Man kan se fra kjøkkenet, gjennom spisestue, til TV-stue. Gulv: ny eikeparkett fra Tarkett serie Noble (staver). Jeg ønsker i spisestuen, som ligger i midten, fargen Blushing Peach. Hvilke farger kan passe på kjøkkenet, og hva med TV-stuen? Lister? Tak? Takk for alle gode råd! (Møbler: eikebord, Y-stoler eik, 7ern stoler svart, hvit stringhylle, sort/eik Frama hyller, antracitgrå sofa).

2017-12-07 20:17:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Tonje, 
Med kjøkken i fargen S 3000-N, som hos oss heter  JOTUN 9930 Tåkedis, er det  JOTUN 9918 Klassisk Hvit jeg vil foretrekke på alle de hvite detaljene. Jeg tenker da på lister, karmer, vinduer, dører og i taket (dersom panelen i taket skal males?). 
Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med
 LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.
Jeg vil foreslå at du tar en titt på
 LADY 4744 Sophisticated Blue på kjøkkenet. Den er lekker til kjøkkenfrontene. Og hva med  LADY 8304 Timian eller  LADY 8422 Green Marble i stuen? De er alle lekre til  LADY 20047 Blushing Peach i stuen. 

Alle disse fargene kommer til sin rett malt supermatt med  LADY Pure Color

Lykke til :)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun