Stine

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Skyggeblå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Ikea Kungsbacka Antrasitt

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi er i ein oppussingsfase og treng fargeråd. Vi har valt IKEAs Kungsbacka-fronter til kjøkkenet. Dei er svarte (mot grå) matte. Antrasitt. Kjøkkenet og stova går i eitt med ein liten skillevegg på midten (der eine sida til kjøkkenskapa er (Fekk ikkje til å laste opp bilder). Vi har bestemt oss for å ha Skyggeblå i stova og i gangen (desse romma går i eitt). Samme farge på lister. Eg tenkte det ville vere fint med ein gråfarge på kjøkkenet for at det ikkje skal bli for mørkt. Har sett på fargen nøytral. Har de andre gode alternativ? Gulvet er gjennomgåande og er i kald, lys eik. Eg vurderer også å vere vågal og køyre på med ein blåfarge som kler Skyggeblå, samt den grå fargen på kjøkkenenet, i taket. Taket er gjennomgåande frå gang, stove og kjøkken.

07/12/2017 20:43:35

Jotun LADY svarer:

Hei Stine 
 LADY 4629 Skyggeblå har ganske mye rødt i undertonen og blir lett litt "lilla" sammen med den nøytrale grå   LADY 9911 Nøytral. Ønsker du grått ville jeg valgt  LADY 0553 Ascott eller  LADY 1269 Demring :-) Uten bilder blir det dessverre umulig å uttale seg om hva du bør velge i taket :-) Har du redigert noe på bildene, er det derfor du ikke får sendt dem, eller er bildene for store ? 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med :. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til. :-)

08/12/2017 13:34:21
Go to top