Ida Christine

Lister/dører/vinduer: Skal legge nye lister

Tilstøtende rom: Skal male alle rom

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Brun sofa og stoler og trebord(drivved). Lys beige spisestoler og mørkt trebord. Kjøkkenet er mørkegrått. Møblene på bildene er ikke våre.

Tak: Har ikke fargekoden, men er hvitmalt panel med downlights.

Hei! Vi har kjøpt en bolig som i dag er ganske 90-talls. Vi skal legge ny lys 1-stavs parkett i 1. og 2. etasje, sparkle peisen i stuen slik at den blir slett med struktur i en grå farge. Veggene i stuen skal sparkles og males. Vi tenker en blå farge. Er redd for at det skal bli for mørkt, men er gøy å prøve ut noe nytt også. I gangen er det hvitmalt panel i tak og på vegger. Grå fliser på gulv. Veggene her skal males. I 2. etasje skal vi ha to barnerom og vårt hovedsoverom. Badene er hvite og grå. Vi skal legge nye gulv her også i lys 1-stavs eik og alle flater skal sparkles. Barnerommene tenker jeg kanskje å få malt i soft mint. Vårt rom er jeg mer usikker på. Trinnene i trappen skal tettes og males. Bør vi ha samme farge på vegg opp og ned i etasjene som i stuen og i hvilken farge bør trappen males? Tenker hvit, men blir kanskje litt hardt. Kjøkkenet skal på sikt byttes. I første omgang skal det legges nytt gulv og veggene skal males.

07/12/2017 21:00:45

Jotun LADY svarer:

Hei Ida Christine 
Hva med  LADY 5249 Linblå i stuen den er ikke for mørk etter min mening en helt perfekt gråblå tone. Sammen med Linblå er  LADY 5030 St. Pauls Blue helt nydelig så kanskje den kan brukes på deres soverom. Både Linblå og St. Pauls Blue er lekre sammen med  LADY 7555 Soft Mint og/eller  LADY 7163 Minty Breeze på barnerommene :-) Hvit trapp er alltid lekkert, men trappen er stram og tøff så jeg tror også at en mørk grå som matcher flisene og kjøkkenfrontene kan bli lekkert eller hva med trapp i  LADY 9938 Dempet Sort og jeg mener da hele trappen også trinnene :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til. :-) 

08/12/2017 13:46:02

Ida Christine:

Tusen takk for hjelpen!! Kan se ut som at vi går for forslagene dine :)

04/01/2018 23:30:36

Jotun LADY svarer:

Så spennende!
Send gjerne bilder av det ferdige resultatet :)

God helg og lykke til :)

05/01/2018 11:55:03
Go to top