Cecilie

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Chi

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Bomull

Tak: Hvit

Hei Jeg skal male baderomsveggene mine og har et blått belegg på gulvet som ikke skal gjøres noe med nå. Eneste listene er dørlistene som et malt i bomull da døren som var det hadde den fargen originalt. Baderomsinnredningen er også i bomull, men har gulnet endel med årene, og det har også varmekabelregulatoren på veggen. Har hentet nasse fargeprøver, men føler alt blir feil.. er redd det skal bli for mørkt, men ønsker ikke pensjonistbad heller.. Hvilken gråfarge hadde dere gått for? Lys antikkgrå var ikke pen.. den eksisterende blåfargen på veggen er da selvfølgelig den som skal bort..

07/12/2017 21:29:51

Jotun LADY svarer:

Hei Cecilie
Hvis  LADY 1391 Lys Antikkgrå ikke blir fin tror jeg at du må gå mot en lunere grå som   LADY 0553 Ascott eller  LADY 0394 Varmgrå. Slik jeg opplever bildene så er det også litt grønt i gulvet så jeg ville også testet  LADY 7555 Soft Mint eller  LADY 7163 Minty Breeze :-) 
 LADY Aqua gir badet vakre, silkematte vegger, og er den eneste våtromsmalingen på markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel. Malingen kan blandes i alle farger, slik at du kan skape akkurat den stil og atmosfære du ønsker på baderommet. Lykke til og god helg. 


08/12/2017 13:56:22
Go to top