Tina

Lister/dører/vinduer: bomull

Tilstøtende rom: tidløs/ st. pails blue

Jeg skal male et deler av veggene på et ganske lite bad. gangen er planlagt i tidløs og soverommet ved siden av er planlagt i st. pauls blue. Jeg har planlagt disse flisene i forskjellige størrelser på gulv, i dusj og som en brystning bak vask og toalett: https://megaflis.no/vegro-tiles-sandstone-2.html Kan dere anbefale en farge? Har sett litt på soft mint eller soft skin.

07/12/2017 22:30:57

Jotun LADY svarer:

Hei Tina 
Bilder kan lyve litt når det gjelder fargegjengivelse men slik jeg opplever flisene så er det mulig at de blir litt gule/beige sammen med  LADY 7555 Soft Mint eller ??  LADY 10580 Soft Skin tror jeg blir vakker. Du kan også kikke på den litt mørkere  LADY 2024 Senses eller hva med vår nye  LADY 20047 Blushing Peach. Ønsker du å teste blågrønne toner ville jeg gått litt mørkere mot  LADY 7163 Minty Breeze eller hva med  LADY 6232 Sjøalge :-) 
Våtrom = våtromsmaling

Før du går løs på malearbeidet, må du huske at våtrom krever malingssystemer med helt egne egenskaper.  LADY Aqua inngår som en del at Jotuns godkjente våtromssystem, og er den eneste SINTEF Byggforsk godkjente våtromssystemet på markedet.

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak, den er fuktbestandig og hindrer fukt å trenge inn i underlaget. Malingen har dekkgaranti, inneholder soppdrepende midler, og er enkel å vedlikeholde og vaske. Systemet er så vanntett, at det også er godkjent for dusjsonen. Jotuns Våtromssystem er enkelt å bruke, men det er viktig å følge systemet for at malingen skal bli fuktbestandig. Ta gjerne en prat med gutta på Teknisk Service hvis du føler deg usikker :-) chat.jotun@edialog24.no eller 33 45 75 30.


08/12/2017 14:16:05
Go to top