Martin

Kategorier:

Hei, har akkurat tatt over en leilighet som totalrenoveres og trenger litt hjelp med farger på maling. Det er planlagt å bruke st pauls blue på soverommene, og warm blush på noen av veggene i stua. Trenger derfor noen tips til farge som vil fungere på kjøkkenet(frontene planlagt er Ikea kungsbacka, viser til bildet) og en farge i gangen som vil binde rommene sammen. Kom gjerne med tips om farge til tak også. Gulv kan du se på bildet. Takk på forhånd

2017-12-15 12:44:35

Fargerådgiver svarer:

Hei Martin 
Ønsker du å fargesette taket må jeg nesten be om litt bilder slik at jeg får et inntrykk av lysforholdene i rommene :-) Hva har du av farger på møbler ? Bilder av dette er også supert :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Her har du noen bilder. Ikke stort å se, men jobber med saken :)

18/12/2017 07:08:29

Svar:

Her kommer det flere. Har ikke stort av møbler heller. En brun sofa, et hvitt marmor bord, lisabo bord fra ikea(lys ask), og ellers mye hvite møbler. Skal bytte ut mye av det hvite

18/12/2017 07:10:29

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, Martin :)
Her ser vi at det jobbes og skjønner at dere står på om dagen :)
Til fargene  LADY 5030 St. Pauls Blue og  LADY 2856 Warm Blush vil jeg foreslå  LADY 1624 Letthet som hvittone i boligen. Jeg tenker da på lister, karmer, vinduer og dører, samt i taket. Dersom du ønsker å fargesette taket på soverommet i en spennende farge kan du vurdere å bruke  LADY 5249 Linblå i taket her.  LADY 5030 St. Pauls Blue og  LADY 5249 Linblå er virkelig lekre sammen!
Dersom du ønsker en lys farge i gangen kan jeg foreslå fargen  LADY 1376 Frostrøyk. En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket.
Kombiner den gjerne med greige, lune  LADY 10679 Washed Linen på kjøkkenet. 
Begge disse fargene fungerer godt til  LADY 5030 St. Pauls Blue og til  LADY 2856 Warm Blush. Men du må selv vurdere om de står godt til kjøkkenfrontene (jeg har dessverre ikke NCS koden på disse) og til dine møbler og til ditt interiør. 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun