Mirella

Kategorier:

Hei! Jeg lurer på hvilken farge vi skal male i stuen. Det er en funkisbolig fra 30 tallet og original eikeparkett og himling i varme tresorter. Trenger derfor en farge som gjør seg med varmt gyllent treverk. Supert med tips på farge til lister, dørkarmer og radiatorer. Spisestuen som ligger ved siden av har samme gulv som stuen men taket er hvitt, vi skal male taket på nytt så trenger ikke forholde oss til den hvitfargen. . Fint med tips på farge her også. Beste hilsen!

2017-12-16 20:11:05

Fargerådgiver svarer:

Hei hei :)
Farger som står godt til gyldne tresorter er blant annet lune greige  LADY 10679 Washed Linen. En virkelig herlig farge dersom du ønsker det lyst og lunt. Ellers er de populære grønntonene nydelige inn hos deg. Se på  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 8469 Green Leaf,  LADY 8422 Green Marble og  LADY 8304 Timian
Er dette farger du kan trives med?
Til disse fargene vi hvittonen
 LADY 1624 Letthet så lekkert til. En svakt gulaktig tone som er hvitere enn 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Lett og luftig, - med et ørlite slør av lunhet i seg.

veggene maler du matt og lekkert med  LADY Pure Color

Vi ønsker deg lykke til og god jul!



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar! Washed Linen tror jeg blir helt topp. Fin farge! Og lister og radiatorer i Letthet høres bra ut. Liker også godt ideen om de grønne tonene du foreslo, kanskje i spisestuen...Har du noen andre forslag om farger som kunne passe i spisestuen? Vi har en gammel biedemeyer sofa med mørke tre detaljer som er trukket i rødburgunder og svart stripete stoff, og en svart spisebordslampe. Ellers spisebordsmøbler i tre. Har lagt ved et bilde av sofaen og lampe,( men disse er her fotografert et annet sted). Spisestuen ser du til høyre for peisen i det andre bildet i første mail. Det er et stort vindu mot vest der og original eikeparkett, hvit himling. God Jul ! Beste hilsen

19/12/2017 20:04:31

Fargerådgiver svarer:

Så gøy at vi traff med   LADY 10679 Washed Linen, det blir lekkert. I spisestuen til den røde sofaen blir grønntonen vi snakket om sist RÅ-tøffe, jeg holder en knapp på de mørkeste tonene som vil gi en lun og lekker stemning i spisestuen :-) Ønsker du et mer nøytralt uttrykk så er også  LADY 1352 Form og  LADY 1145 Band Stone lekre til rødt og fine sammen med  LADY 10679 Washed Linen :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun