A og A

Kategorier:

Vi ønsker å male leiligheten vår, da alle rom var hvite da vi flyttet inn. Har malt et soverom i industrial blue og og et i nordic breeze. Nå gjenstår korridor og stue/kjøkken. Har vurdert tender green eller fabrikk til stue/kjøkken og soft mint til korridor. Vi er glad i friske og moderne farger, men er noe engstelig for at leiligheten vil oppleves som for «fargerik» eller at lyset i stuen vil forsvinne da alle fargeprøver blir mørkere hos oss. Vi skal også male alle lister og tak på nytt, og lurer på om klassisk hvit da er riktig hvitfarge å bruke om vi går for de nevnte fargevalgene.

2018-01-23 17:33:54

Fargerådgiver svarer:

Hei,  LADY 6350 Soft Teal blir helt nydelig til ditt kjøkken og møblene ellers så fra meg får du tommel opp. Vanskelig å se på disse bildene om gangen "henger" sammen med stuen, men samme farge i gang og stue gir fin fargeflyt og gangen blir en del av stuen og alt virker større. :-) Til blå-fargene i soverommene og  LADY 6350 Soft Teal anbefaler vi helt hvite detaljer og tak i  LADY 9918 Klassisk Hvit. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør og karmermales med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. 

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun