Kine

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Vi totalrenoverer huset vårt, og er jeg er litt usikker på fargepaletten. Vi har en åpen løsning i andre etasje med stue, kjøkken og spisestue. Tenker på Tidløs, siden kjøkkenet blir veldig mørkt. Passer den sammen med Klassisk Hvit på lister og vinduer? Vurderer en litt mørkere farge på soveommene i første etasje, og har forelska meg i Hipster Brown. Hvordan passer den sammen med Klassisk Hvit på lister og evnt. Tidløs i tilstøtende rom? Og hvilken farge vil du anbefale i taket? Venter spent på svar! Hilsen Kine : )

2018-01-23 21:57:51

Fargerådgiver svarer:

Hei Kine, 

uten bilder er det vanskelig å gi faglig gode råd i forhold til hvilken farge jeg ser for meg til dine møbler og ditt interiør. Det jeg kan si er at   JOTUN 1024 Tidløs kan vippe grønnlig inntil  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Det kan absolutt bli lekkert, men dersom gulvet ditt har en gylden farge, kan jeg foreslå at du også tar  JOTUN 1622 Refleksjon eller  LADY 1928 Sommersne med i vurderingen her. Alle står godt til  LADY 10965 Hipster Brown
For fargeråd utover dette må jeg be om bilder. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.
Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne
 LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun