Eirik

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Skal pusse opp en stue på ca 20 kvm. Alt skal males og gulv skal skiftes. Det er nylig satt inn nye vinduer med lister i bomull. Legger ved bilder av sofa, spisegruppe og bord som skal være i stuen. I hovedsak skal det være lyst, men har lyst på en kontrastvegg ved sofa. Har vurdert Space og Hipster Brown som kontrast. Hva tenker dere om dette, og har dere noen andre gode kombinasjoner som kan fungere til en gråblå sofa? Ideelt sett vil jeg male tak og lister i klassisk hvit, men dette krasjer vel med vinduslistene som er i Bomull? Bør jeg i så fall gå for Bomull også i tak og på lister? Mvh Eirik :)

2018-01-23 22:58:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Eirik, 

Ja, jeg synes absolutt du bør teste ut  LADY 10678 Space kombinert med  LADY 10965 Hipster Brown. Ser for meg at disse fargene vil stå lekkert til møblene dine.  LADY 1453 Bomull fungerer godt til disse fargene, så den synes jeg du skal behold, og med LADY 1453 Bomull på vinduslister, er det denne fargen vi også vil anbefale deg å velge til alle de hvite detaljene ellers i boligen. Vi tenker da på dører, vinduer, karmer og i taket. Dersom du velger en og samme hvittone på alle disse detaljene, og du ikke har en hvitere farge å sammenligne med, vil du hindre at  LADY 1453 Bomull oppleves gulaktig (nærmest litt skitten) inntil. 
Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med
 LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun