Amy

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Letthet

Hei! Vi pusser opp og er i ferd med å male alle soverommene våre. Vi maler alt av lister og vinduskarmer i fargen letthet, mens veggene males i hhv. blåis, myk og blushing peach. Vi skal male dørene våre hvite, og leter etter en farge som kan passe til letthet - men gjerne en som ikke er like hvit som denne fargen (kanskje mer grålig hvit?). Har dere noen råd til en hvitfarge som kan stå til letthet, blåis, blushing peach og myk? Jeg kan legge ved bilder av rommene men de er dessverre fra før vi har malt, siden vi ikke er ferdig å male enda :)

2018-03-13 13:42:03

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, til disse fargene kan du vurderer  LADY 1024 Tidløs eller  JOTUN 1376 Frostrøyk som lys farge på dørene. Du kan også gå litt mørkere å velge den lyse gråtonen  LADY 1027 Dempet eller  LADY 1391 Lys Antikkgrå eller den lyse beige  LADY 10678 Space.  LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader. Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar! Da prøver vi en av de - Tidløs har jeg brukt før til Letthet og den er kjempefin. Lady Supreme Finish har vi også veldig gode erfaringer med :)

14/03/2018 11:30:40