Hilde

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvite

Hei. Jeg har lyst til å male stuen i Jotun duft 2168 og lurer rett og slett på om den vil passe inn? Jeg har en stor stue med et spisebord (trefarget), en grå sofa, trefarget spisebord, og en trefarget TV- møbel og en trefarget konsoll. Dørene, taket og vinduskarmene er hvite. Man ser rett inn på kjøkkenet fra stuen. Kjøkkenet er hvitt med 1269 Demring på kjøkkenfrontene. Tror dere Jotun Duft vil passe og bør jeg male kjøkkenet i samme farge? Takk :)

2018-03-18 21:21:27

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde vi hjelper deg gjerne med fargeråd, men jeg må be om bilder slik at jeg får et inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Vi snakkes :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Her er et bilde, men jeg må få si at dørene skal byttes ut til hvite, karmene males hvite og på reolen skal overskapet bort. Har fått tips om en vegg (bak TV?) med Jotun Jade 6315 og resten med Jotun Duft. Hva tror du om det? Tusen takk :)

19/03/2018 20:41:23

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder. Jeg frykter at både  LADY 2168 Duft og  LADY 6315 Jade blir kjølige mot dine gulv, men selvfølgelig smak og behag. Til dine gulv ville jeg valgt  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 2024 Senses sammen med  LADY 7163 Minty Breeze eller  LADY 6232 Sjøalge :-) Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun