Henriette

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit, sorte vinduer

Hei! Vi har malt kjellerstuen vår i fargen morgendis, samt gjesterom. rommene har grått teppe og marmoraktigw flis(som jeg syntes var nøytralgrå). Detaljer i klassisk hvit. Jeg håpte jeg skulle unngå blå/lillaskjæer på veggene- men synes(spesielt i dagslys at de blir for blå. Der vi bor i dag er vi kjempefornøyd med Smooth White, men føler den kanskje blir litt feil også. ellers i nærliggende rom har vi farger som elegant, soft skin og dempet sort. har du noen forslag til hva jeg kan gjøre med disse rommene? 😊 på forhånd takk!

2018-03-19 02:21:32

Fargerådgiver svarer:

Som nevnt tidligere blir de nøytrale grå fort kjølig...... ikke mye du kan gjøre for å rette på det uten å male i en lunere farge. Slik jeg opplever gulvene på disse bildene så tror jeg at  LADY 1269 Demring ville vært en bedre løsning :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar! 😊Jeg ser den ligger på 2500 på mørkhet, kan jeg bare oppgi fargekode 1502-y17r for å oppnå et lysere resultat. Legger ved et bilde med smooth white til samme flis. Synes det funker noe bedre, men her er det bomull List . Synes sjateringene i flisene ser litt blå Ut, men ble ikke som jeg ønsket med morgendis, så vil gjerne prøve en annen gråfarge.

19/03/2018 16:29:22

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, det er dessverre ingen oppskrift på fargekoden du oppgir. Dette er ingen standard NCS kode. Ønsker du en lysere gråtone enn  LADY 1269 Demring, som fungerer godt til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit og som jeg tror blir fin til gulvet ditt, slik jeg opplever det på bildene på skjermen - se på  LADY 1027 Dempet. Du finner den i den store eksteriørfargeviften hos din Jotun forhandler.  Det kan være lurt å gjøre oppstrøk med en  JOTUN Fargeprøve Interiør. Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun