Lise

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Vi bygger på Hvaler og skal innrede alle rom. Vi gjerne bruke noe av det vi allerde har og vil absolutt ikke ha bare grått!!!! Stuen: klassisk hvitt vinduskarmer , listverk og dører. Åpen kjøkkenløsning klassisk hvit. Smeg stålkomfyr. Hvitmalt heltre gulv. Hvite Tine K sofaer i lin. To cerise lenestoler Designers Gulild. Hvitt spisebord . Spisestoler hvite og svarte Arne Jacobsen. . En del gamle treting, stort trau, kurver osv osv .svarte og hvite lamper. Mye grafisk kunst svart/ hvitt. Veggfarge?????

2018-04-22 21:41:06

Fargerådgiver svarer:

Hei Lise, vi hjelper deg gjerne, og du har en god beskrivelse av interiøret. Allikevel skulle jeg så gjerne hatt bilder som viser dine lysforhold og  nyansen i lenestolene. Fint om du i tillegg skriver litt om hvilke farger du trives med. 
Hører far deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg er PR i vår feriebolig i Altea, Spania, så vanskelig å få tatt bilder! Huset på Havler ligger sørvendt mot havet så,lyset strømmer inn fra alle kanter. Meget lyst. Lenestolene jeg nevnte står her i garasjen så har forsøkt ta et bilde som sånn noenlunde stemmer med virkeligheten. Som " alle" i Norge er jeg veldig glad i blåfarger i alle nyanser , men foretrekker nok klare farger og ikke slike støvete farger som brukes ofte i disse dager. Og som allerde sagt,skrevet, " Fifty shades og grey " er absolutt ikke noe for meg. Flott å se på,men frykyåtelig kjedelig og deprimerende. En annen mulighet er jo å trekke om stolene i en blåfarge.

24/04/2018 08:29:40

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, 

uten bilder av rommet er det som sagt vanskelig å gi deg ett faglig godt råd, men jeg synes ikke du skal trekke om stolene - Blått er lekkert til denne fargen, det er også grønne og blågrønne farger. Hva med  LADY 6315 Jade,  LADY 6232 Sjøalge eller mer fargesterke farger som  LADY 6084 Sjøsmargd og  LADY 5362 Fusion. Ønsker du en dyp farge er  LADY 5180 Oslo super-kul til dette møbelstoffet! Er dette farger du kan trives med?

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar og gode tips. Går garantert for 5180 i stuedelen og over kjøkkeninnredningen og muligens en av de andre du foreslo, lysere variant, på de resterende vegger i denne etasjen. Igjen tusen,tusen takk. 👍

24/04/2018 14:01:46