Lene

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Ønsker forslag til farge i gang. Tilstøtende rom er soverom malt i Lys antikkgrå+ hvitbeiset trevegger, Nordic breeze og Duft. Lister/vindu er i Klassisk hvit og tak i Letthet. Fortsette med lys antikkgrå?Eller kanskje en lys blågrå farge?

2018-04-22 22:35:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Lene uten bilder av rommet er det ikke så lett å mene så mye men å fortsette med  LADY 1391 Lys Antikkgrå er aldri feil :-) Du kan også gå ton i ton å velge  LADY 1024 Tidløs,  LADY 1973 Antikkgrå eller  LADY 1032 Grå Harmoni. Ønsker du en mørkere gråblå så er  LADY 5200 Dusky Blue og  LADY 5044 Blåis lekre :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.
Vi ønsker deg lykke til. :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun