LS

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei. Jeg ønsker tips til en fargepalett som jeg kan bruke som gjennomgående i leiligheten min (skal renovere hele). Har foreløpig tenkt å male en vegg i stue/kjøkken i Deco Blue. Tak og lister tenker jeg å male i Klassisk Hvit. Er på let etter farge(r) til en eller to fondvegger til (i to separate rom) som vil fungere fint sammen med de to over. I tillegg til en lys farge som kan brukes på resten av veggene som passer fint til fargene på fondveggene og lister/tak. Ikke for kalde farger og ikke for gule 😊

2018-04-22 22:39:16

Fargerådgiver svarer:

Hei hva med  LADY 1928 Sommersne og/eller   LADY 0553 Ascott som lyse grunntoner sammen med  LADY 4477 Deco Blue. På de andre rommene kunne du kanskje valgt  LADY 6325 Balanse og  LADY 2845 Bevegelse eller  LADY 7163 Minty Breeze hvis du trives best med blått og blågrønt :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.
Vi ønsker deg lykke til. :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen og takk for gode forslag! Likte godt både sommersne og balanse. Et spm til: vil sophisticated blue eller Oslo også kunne passe inn sammen disse eller blir kontrasten for stor?

25/04/2018 17:46:59

Fargerådgiver svarer:

 LADY 5180 Oslo og  LADY 4744 Sophisticated Blue er begge lekre i din palett og fine til  LADY 1928 Sommersne synes jeg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen. Jeg har et lite oppfølgingsspørsmål til tidligere spørsmå/svar. Vil sommersne bli veldig lys sammen med de dempede blågrønne fargene? Og hvordan vil evt Tudor passe inn i stedet? Blir den for rød? Jeg prøver også å finne fargen på vedlagte bilde. Har dere noe som ligner?

06/06/2018 22:42:28

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, du bør selv avgjøre om fargen oppleves rødlig hos deg i din belysning og mot dine gulv og møbler. Dine lysforhold og farger i interiøret er svært avgjørende for fargeopplevelsen. Noen opplever at  LADY 0552 Tudor vipper rosa hjemme hos seg, mens andre opplever den som en gråaktig beige (greige) tone med varme hint- lys og lekker. Det er ingen tvil om at denne fargen kommer til sin rett inntil  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Fargen på veggen på bildet vedlagt minner meg mye om fargen  LADY 6249 Slidre. Sjekk også gjerne ut vår nye farge  LADY 7613 Northern Mystic. Du ser den her i dette blogginnlegget: http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/northern-i-samarbeid-med-jotun/

Ønsker du en virkelig tøff, men mer blågrønn tone kan jeg foreslå   LADY 5454 Dark Teal.  Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun