RH

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Vi skal totaloppusse opp en leilighet. Vi tenker nye vinduer og listverk i klassisk hvit. Kjøkkenet (epoq integra white) er i fargen RAL 9016, og vi tenker benkeplaten "concrete grey" (bilde). Gulvet blir berryalloc grand avenue Champs Elysees. Vi skal ha hvite gulvlister og listfritt mot taket. Vi vil ha hvitt tak, så det bør vel antagelig også være i klassisk hvit? Vi har en lys og fin stue med flere vinduer på to vegger. Vi ser for oss en lys gråfarge på veggene i stua. Vi vil ikke at den skal bli seende lyseblå ut. Har dere noen tips? Vi skal lage åpen stue-kjøkken-løsning. På kjøkkenet skal vi ha en vegg uten overskap og her tenker vi å bruke lady minerals kalkmaling i en farge som lager litt kontrast mot veggene i stua, f.eks. i mørkere grått eller blått. Noen anbefalinger til passende farger her? Vi skal ha samme lister og gulv på soverommet. Her ser vi for oss en mørkere grå eller blå farge som gjør rommet dempet og behagelig. Noen tips? Takk :)

2018-05-27 17:16:58

Fargerådgiver svarer:

Ral 9016 er tilnærmet lik  LADY 9918 Klassisk Hvit så  LADY 9918 Klassisk Hvit på at og alle hvite detaljer er et lurt valg. Ønsker du en lys grå som oppleves rent grå men ikke kjølig mot blå/lilla så ta en titt på  LADY 1269 Demring. Hva med  LADY 5044 Blåis eller  LADY 5030 St. Pauls Blue på kjøkkenet de kan begge blandes i  LADY Minerals Kalkmaling. Kalkmaling tåler ikke vann så på et kjøkken må du bruke  LADY Minerals Sealer. Greit å merke seg at fargen blir litt mørkere med  LADY Minerals Sealer. I sprut sonen på et kjøkken ved vask og komfyr ville jeg valgt  LADY Aqua eller  LADY Wonderwall. På soverommet ville jeg valgt  LADY 4744 Sophisticated Blue, ønsker du grått så se på  LADY 1462 Grå Skifer og  LADY 1434 Elegant eller kjøligere grå som  LADY 9925 Bergknatt ,  JOTUN 9937 Aske  JOTUN 9920 Askesort. :-) 
Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne
 LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun