Eirik

Kategorier:

Vinduer : Bomull

Dør : Bomull

Grunnmur : hvit

Hei! Skal male huset, og vi har landet på at vi ønsker å gå fra rødt over til hvitt hus. Alle våre H-vinduer er i "bomull" og vi sliter med å finne ut av hvilken hvit som vil gå greit sammen med vinduene, vil inderlig slippe å måtte gå på en malerunde av vinduene i tillegg! Og er i utgangspunktet ikke veldig fan av den litt for gule bomull så helst noe med mindre gult i. Vil letthet feks kunne funke eller blir det seende skittent ut fordi den er hvitere enn bomull?

2018-05-27 22:45:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Erik, med  LADY 1453 Bomull på vinduene ville jeg vurdert å velge nettopp denne fargen på husveggen dersom du ønsker at huset og vinduene skal fremstå hvite. Maler du kledningen med en renere hvittone (mindre gul) som  JOTUN 1624 Letthet vil vinduene dine oppleves noe mer gulaktige inntil. Om du kan "leve med det", er opp til deg å vurdere ;)

Det kan være lurt å gjøre oppstrøk med en fargeprøveboks for eksteriør før du bestemmer deg.  OPTIMAL OptiWhite er en ny maling fra Jotun som er spesielt utviklet for hvite hus. Malingen er basert på ny teknologi som hindrer at skitt fester seg på husets overflate. OPTIMAL OptiWhite sørger dermed for at huset holder seg hvitt og vakkert lenger. Les gjerne mer her: http://www.jotun.com/no/no/b2c/products/exterior/optimal/optiwhite.aspx

Vi ønsker deg lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun