Tone

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gulv lys eik, eik kjøkkenfronter, hvite fliser i sprutsonen, ren grå sofa, en del møbler i svart.

Tak: Bomull

Hei! Vi skal male alle vegger i en etasje som består av kjøkken, stue, en liten yttergang og trapp til underetasjen. Kjøkkenet har eikefronter (shakervarianten fra IKEA Faktum). Vi vil nok bytte ut hele kjøkkenet etter hvert, men velger foreløpig å gjøre det beste ut av det ved å male og style. Lurer da på hvilken farge vi skal velge for å gi kjøkkenet en litt mer oppdatert stil. Farger vi foreløpig har vurdert er Grå skifer eller Sjøalge, som vi har vært veldig fornøyd med andre steder tidligere. I tillegg skal vi male den tilstøtende stua. Der ønsker vi en grå hovedfarge, f.eks Ascott, og en mørkere farge på veggen bak sofaen, blå, grønn eller grå. Gangen tenkte vi å male i en lys farge. Med en ytterdør som er klar, mørk grønn kunne det kanskje vært fint med en lys rosa f.eks Myk eller Bevegelse? På sikt skal vi også male trappa. Håper dere ut fra dette kan hjelpe oss med en helhetlig fargeplan i hovedetasjen i det nye hjemmet vårt.

13/06/2018 23:24:58

Jotun LADY svarer:

Hei hei, jeg ser for meg en lekker grønntone som  LADY 8252 Green Harmony på kjøkkenet. Og hva med å kombinere  LADY 0553 Ascott med  LADY 4638 Byge  LADY 4477 Deco Blue eller  LADY 4212 Norwegian Presence i stuen?  hva med den dype vakre nya fargen vår -  LADY 7613 Northern Mystic på ytterdøren med vegger  JOTUN 1376 Frostrøyk, eller  LADY 10580 Soft Skin

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller  LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet. 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-) 

14/06/2018 11:45:35
Go to top