Emi

Kategorier:

Hei Vi pusser opp og ender opp med en åpen kjøkken/spisestueløsning i det som opprinnelig var en stor hovedstue. Vi har varlgt mano sees kjøkken til kvik i svart med hvit benkeplate som ikke skal ha noen overskap. Vi har også valgt en vifte fra røroshetta i kobberhøyglans. Min samboer og jeg er glad i gråtoner ig har tenkt på dette i dette rommet,samt stue og entre og bad. På soverommene blir det mørke blåtoner (deco blue). Vi tenker en ikke altfor mørk gråfarge på kjøkken spisestue, fordi vi ser for oss svart spisebord også. Jeg har sett kitt på gråtoner med noe gult i, men min samboer er mer glad i de nøytrale. Dette er det vi har hatt tidligere. Vil det bli fint med nøytral tone til et slikt kjøkken og en slik vifte? Eller bør man ha noe med rødt eller gult i? Legger ved plantegning av kjøkken og et blide av kjøkkenets «farger» samt viften.armatur er matt svart. Håper på raskt svar:) farger på lister ig dører velges utifra hva vi velger på veggene og gulvet er enstavsparkett hvitoljet.

2018-06-24 23:20:06

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, valg av gråtoner høres ut som en enkel sak, men dette er faktisk noe av det vanskeligste vi jobber med. Det er som kjent mange nyanser av grått ;) Hvilken dere skal velge avhenger i stor grad av hvittonen på detaljene, er dette en ren hvittone eller er det en mer gulaktig hvit som  JOTUN 1001 Egghvit eller  LADY 1453 Bomull. Sjekker du dette - så kan vi på en bedre måte gi deg ett godt råd. Hører fra deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Eggehvit er den vi har hatt i forrige leiligheten, og det er den vi har tenkt til å bruke denne gangen også:) tusen takk:)

26/06/2018 10:21:28

Svar:

PS. Bildet av den grå veggen skulle ikke være med. Det kom med ved en feiltakelse. De to bildene av viftene er den fargen/metallet vi skal ha så la ved for å illustrere:)

26/06/2018 10:22:58

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen  LADY 1001 Egghvit er ikke super sammen med de nøytrale grå som fort blir blå/lilla sammen med  LADY 1001 Egghvit og gyldne metaller så hos deg ville jeg valgt  LADY 1973 Antikkgrå,  LADY 1032 Grå Harmoni,  LADY 1877 Valmuefrø og  LADY 1462 Grå Skifer. :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Vi ønsker deg lykke til. 🙂  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun