KA

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei, Vi bor i en leilighet på 45 kvm, og har per i dag Balanse i gangen, Minty breeze i stue/kjøkken og Oslo på soverommet. Jeg er fornøyd med Minty Breeze, men synest de to andre er litt for mørke (særlig i gangen hvor det ikke er vindu). Vi har i tillegg klassisk gul eikeparkett i alle rom, noe som gjør at fargene oppleves enda mørkere. Har derfor lyst til å male både gang og soverom, men aner ikke hvilke farger jeg skal velge. Ønsker meg noen lyse/relativt lyse farger som passer sammen med Minty breeze (da rommene ofte ses sammen), og som gjerne er enkle og tidløse. Har du noen forslag? Takk for svar!

2018-06-25 00:29:49

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, uten bilder er det vanskelig å gi faglig gode råd, men hva tenker du om en anvendelig greige tone som  LADY 10679 Washed Linen i gangen og  LADY 1352 Form på soverommet? Eventuelt  LADY 10678 Space i gangen og  LADY 10966 Almond Beige på soverommet. Dette er to tidløse og lune fargekombinasjoner. Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar! Jeg har nå sett på de fargene du foreslo, og i tillegg sett litt i fargekart. Jeg liker veldig godt Pale Linden, og har nå begynt å tenke på om jeg skal erstatte Minty breeze (stue/kjøkken) med den. Tror den duse, varme grønnfargen vil stå godt til den gule eikeparketten (som jeg i utgangspunktet ikke er så glad i), i tillegg til at den virker lys og nøytral. Tenker da at Tidløs eller Washed linen kan være gode alternativ i gangen, hvilken vil du anbefale? Etter de mørke blågrønne fargene ønsker jeg nå et lysere og mer organisk uttrykk. Spørsmålet er hvilken farge jeg skal ha på soverommet. Jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i grått og brunt, men samtidig ønsker jeg en nøytral farge som jeg ikke blir lei av med det første. Tror Laurbær hadde vært pen, men er redd det blir mye grønt. Hva tror du?

25/06/2018 14:57:16

Fargerådgiver svarer:

Både  LADY 1024 Tidløs og  LADY 10679 Washed Linen er lekre til grønt, hvilke du skal velge og om  LADY 8302 Laurbær blir for grønn eller ikke er vanskelig å vurdere uten bilder :-) Send meg gjerne litt bilder så skal jeg si min mening. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg har ikke bilder nå dessverre. Men hvordan fungerer Space sammen med Pale linden eller Pale green? Tenker på å ha Space i gangen/soverommet og Pale linden eller Pale green i stuen. Takk for svar!

26/06/2018 11:46:27

Fargerådgiver svarer:

 LADY 10678 Space er lekker til grønt så tommel opp :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun