Hanne

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull/ffhvit

Hei! jeg skal male en gang. I gangen er det 6 dører inn til soverom , stue etc. Alle disse er i bomull. Lister og tak er i egghvit. Tenkte å male egghvit matt på alle vegger unntatt en. Den tenkte jeg demring eller linblå. Lurer på om disse to fargene går til lister og dører i egghvit/bomull

2018-06-25 12:55:35

Fargerådgiver svarer:

Hei, Hanne  LADY 1269 Demring er anbefalt med hvitere toner som  LADY 9918 Klassisk Hvit eller  LADY 1624 Letthet, men  LADY 5249 Linblå står fint til begge de hvite. Hvis du har  LADY 1453 Bomull på detaljer ville jeg valgt  LADY 1453 Bomull også på veggen. Ønsker du grått sammen med  LADY 1001 Egghvit og  LADY 1453 Bomull så se  LADY 1391 Lys Antikkgrå,  LADY 1973 Antikkgrå og  LADY 1032 Grå Harmoni. :-) 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.
Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun