Kristin

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Ikke malt ennå

Vi driver å bygger en vinterhage på huset vårt, der vi også skal ha spisestuen vår som er i mørkt skinn på stoler og mørkebrunt bord. På golvet skal vi ha Barry Alloc Grand Avenue laminatgulv. Taket er ikke i glass, så det skal dekkes med Wall2paint, det skal også 2 vegger. Dette har vi lyst til å male litt rustikk/varmt, men er veldig usikker på farger. Er også innbygd peis i den største veggen. I huset ellers har vi mye grått, men dette blir adskilt. Huset ligger ved vannet og har tenkt kanskje litt i blåtoner, men... . Tar gjerne i mot gode råd:-)

2018-07-18 13:26:43

Fargerådgiver svarer:

Da er en deilig sommerferie over og vi er i full gang på bloggen. Det er en stund siden du la inn ditt spørsmål så du er trolig godt igang med dine prosjekter allerede ? Hvis ditt spørsmål fortsatt er aktuelt og du ønsker vår hjelp så gi oss en tilbakemelding. Har du bilder er det supert, da er det enklere å gjøre en faglig god vurdering. Vi ønsker deg en forsatt god sommer og hører gjerne fra deg igjen. 🙂


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vi har ikke begynt å male eller noe ennå, så jeg er fortsatt interessert i svar.

01/08/2018 13:42:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristin, så spennende med ny vinterhage :) Vi hjelper deg gjerne, men det er vanskelig å mene så mye uten bilder.. Ønsker du blått vil jeg foreslå at du tar en titt på vår vakre farge  JOTUN 5044 Blåis fra fargekartet "rhythm of life" eller min favoritt :5030, du kan også vurderer den dypere  LADY 5455 Industrial Blue - en virkelig tøff farge. De er begge lekre til brunt interiør. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun