Linn

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Har du et tips til en lys rosafarge som passer til fargene kalk og fusion? Ønsker en diskré farge. Har du et tips til en lys blågrønn farge som kunne ha passet til fusion og kalk også? Mvh Linn

2018-08-10 17:20:50

Fargerådgiver svarer:

Hei Linn ta en titt på  LADY 10580 Soft Skin den er lekker sammen med  LADY 10341 Kalk og  LADY 5362 Fusion. Ønsker du litt mer rosa så er også  LADY 2782 Deco Pink lekker. Med tanke på  LADY 6315 Jade som du har fra før ville jeg valgt  LADY 6232 Sjøalge. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar! :-) passer soft skin også sammen med deco blue? Har denne fargen i en gang man ser fra stua dersom jeg maler stua i soft skin. Mvh Linn

14/08/2018 09:43:47

Fargerådgiver svarer:

 LADY 10580 Soft Skin er lekker til  LADY 4477 Deco Blue :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for gode svar!:-) maler også soverom og i den forbindelse lurer jeg på om st. Pauls blue vil passe på et soverom med bomulls detaljer? Vil den også harmonere med fargen kalk som er i gangen utenfor og fargene jade og pale green som er på soverommene i samme etasje ? Eller anbefaler dere en annen blå/grønn farge? Mvh Linn

15/08/2018 10:16:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Linn,  LADY 5030 St. Pauls Blue passer lekkert inn med fargene hos deg. Stort smil og tommel opp herfra! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun