Mia

Kategorier:

Hei:) Håper du kan komme med noen gode tips til meg. Som du ser fra bildene har vi tre hus på tomten+ garasje. Hovedhus, utleiehus og kontor. Vi skal male om husene i en ny farge,håper på litt tips rundt dette:)) Hovedhuset skal bytte endel vinduer og bygge ny veranda før den males, de to andre husene blir som vist på bildene. Bortsett fra ny veranda på utleiehuset. Vi har bestemt oss for å bruke fargen varmgrå( helt nydelig:) Tenker du eggehvit eller klassisk hvit opp mot den? Hvilken farge passer da til grunnmur? Og på verandaen? . Vi skal også bytte dør på hovedhus og male de andre. Hvilken farge kunne vi ha brukt her? Kan en dyp grønn passe? Gleder meg til svaret ditt:) på forhånd takk:) Hilsen Mia

2018-08-14 20:29:31

Fargerådgiver svarer:

Hei, Mia fantastisk sjarmerende sted du har.   JOTUN 0394 Varmgrå er lekker :-) og jeg ville kombinert den med en litt lun hvittone. Ta en titt på  jeg   JOTUN 1624 Letthet JOTUN 1001 Egghvit og  JOTUN 1453 Bomull fungere også fint hvis det er den hvittonen du har/får på husene ellers. Grønt er ikke bare nydelig til  JOTUN 0394 Varmgrå men også lekkert til ditt tak så tommel opp for grønt. Jeg tenker spesielt da på grønnfarger som  JOTUN 0745 Grønn Umbra og  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn eller den gråere  JOTUN 8437 Håp (min favoritt) . Du har jo flere hus så ønsker du en farge til sammen med grønt og  JOTUN 0394 Varmgrå så se på  JOTUN 0734 Brunsvart. Ønsker du å leke deg litt med ulike lyse toner på staffasje og detaljer så se på  LADY 1376 Frostrøyk,  JOTUN 0394 Varmgrå og   JOTUN 10254 Brun Jord sammen med  JOTUN 1624 Letthet. Håper dette er en palett som faller i smak :-) 
Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,
 DRYGOLIN Ultimat, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN PREMIUM MUR Maling en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Sammen med fargen vi her snakker om ville jeg valgt mur i  JOTUN 1500 Grafittgrå eller  JOTUN 1491 Slipesten


Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen tusen takk for gode råd:) Det ble varmgrå, letthet,håp på dørene og brunsvart på trappa:) Nå gleder vi oss til å male resten neste år;)

18/09/2018 23:19:49

Fargerådgiver svarer:

Så lekkert det ble 😍😍 Tusen takk for at du deler bilder med oss 😍

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen:) Nå vil jeg spørre deg om farger i stuen;) I stuen har vi tidløs, samt en fondvegg med fargen kveldshimmel. Jeg er lei av blå og en så mørk farge. Vi har lister og dører i fargen bomull. I samme etasje har vi et soverom med fargen kveldshimmel og gangen er malt i fargen Siv. Jeg liker siv veldig godt , men ser at den blir for lik tidløs til å bruke den som en fondvegg( men utrolig fin). Jeg har kjøpt prøvebokser av fargen pale linden og pale green. Føler pale linden blir for lik tidløs( like lys)Eller vil den føles mørkere når jeg får den på hele veggen? Men må funke mot tidløs da, litt usikker på det:) Finnes det en annen grønnfarge som er litt mørkere enn pale linden, men litt lysere enn pale green? . Legger ved bilde av vegg og gulv:) Hilsen Mia

04/10/2018 16:05:52

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Mia :-) Vi har ingen som ligger mellom  LADY 8281 Pale Linden og  LADY 8478 Pale Green dessverre men  LADY 8478 Pale Green er helt nydelig til både  LADY 1024 Tidløs og  LADY 8305 Siv som du allerede har og husk at alle farger virker lysere på store flater, så jeg tror ikke du vil oppleve den som for mørk. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tenker du at pale Linden blir for gråaktige mot tidløs? Liker at den er dusere grønn, men den kan samtidig føles litt for grå opp mot tidløs, spørs hvordan lyset treffer. Ikke lett🙈. Evt. om du har et alternativ til en annen grønnfarge som er lys( ikke søt) som kan passe til tidløs?

08/10/2018 15:02:12

Svar:

Jeg liker også Pale Green. Bare redd den blir for grønn for meg🙃

08/10/2018 15:13:31

Fargerådgiver svarer:

 LADY 8478 Pale Green er mitt beste forslag sammen med  LADY 8305 Siv og  LADY 1024 Tidløs, men om den blir for mørk kan bare du svare på... :-)  Umulig å vurdere så små forskjeller i nyansene som vi her snakker om uten å fysisk være i rommet. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Supert! Takk for svar. Om en liten stund skal vi pusse opp 2 etg og deler av 1 etg. Vi har tenkt til at tidløs skal være endel av begge etg. Men vi vil bruke farger på soverom, fondvegg i 2 etg og kanskje trappegang. Jeg liker at det skal være en rød tråd igjennom hele huset. Liker grønt, pudder og jordfarger. Har du noen forslag for farger som kan passe opp mot tidløs, siv og pale green? Som jeg kan titte litt på;)

11/10/2018 20:04:22

Fargerådgiver svarer:

Sammen med  LADY 1024 Tidløs og de varme grønne  LADY 8478 Pale Green og  LADY 8305 Siv ville jeg jobbet med nøytraler (grunntoner) som  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 10580 Soft Skin og  LADY 2024 Senses, for litt spenning og dybde i rommene ville jeg hentet inn mørkere toner som  LADY 7613 Northern Mystic,   LADY 20120 Organic Red og  LADY 1434 Elegant på detaljer. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for hjelpen:) Ønsker en mørkere grønnfarge på soverommet Har du forslag på en mørkere grønnfarge som også kan passe til de andre fargene? Soft skin, Senses og Elegant er farger jeg tenker å bruke, sammen med de jeg har fra før og pale green. Takk!

12/10/2018 22:12:32

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 7613 Northern Mystic :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun