Elin

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Uvisst, trolig klassisk hvit eller bomull

Ønsker å stuen og skape mer harmoni mellom tak, gulv og kjøkkenet. Åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet fremstår som mer egghvit, og har en gul tone i forhold til lister og tak. På kjøkkenet er det grå fliser (med noen få nyanser av lysgrå og lilla), og på stuen og soverommet er det lagt en-stavs eike parkett (vanlig, mørk eik). Gangen har nesten de samme flisene som på kjøkkenet. Fargen det er malt i per dags dato skal være ascott eller kalkgrå. Synes denne er for beige, og får gulvet og kjøkkenet til å fremstå mer gult. Ønsker ikke det. Fargetips til veggene, og hvilken farge som kan være fin i gangen. Gjerne tips til hvitfarge på lister og rundt vindu. Ønsker et moderne uttrykk.

2018-08-14 21:02:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Elin, vi hjelper deg gjerne med fargeråd, men her skulle jeg så gjerne hatt bilder som viser rommene med dine lysforhold, gulv og møbler. Sender du oss bilder så kan vi på en bedre måte gi deg ett faglig godt råd.  Hører fra deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Legger til bilder slik at det blir lettere å forstå. Bildene er tatt på dagtid. Noen med og uten lys. Det skal monteres flere lamper etterhvert.

15/08/2018 14:34:38

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder :-) Hvis det er  LADY 10342 Kalkgrå eller   LADY 0553 Ascott som begge er varme grå-beige med undertoner i rødt du har så kan disse vippe  LADY 1453 Bomull og  LADY 1001 Egghvit i gulere retning. Ønsker du å fortsette med grått er da  LADY 1024 Tidløs,  LADY 1391 Lys Antikkgrå,  LADY 1973 Antikkgrå og  LADY 1032 Grå Harmoni finere til  LADY 1453 Bomull S0502-Y og  JOTUN 1001 Egghvit 0502-Y. Men er det grå vegger du vil ha eller kan du kanskje tenke deg noe nytt. Uten bilder av den blå sofaen er det skummelt å si noe sikkert men blått er lekkert til grønt så kanskje du skal kikke på  LADY 8478 Pale Green eller  LADY 8281 Pale Linden til veggene i stuen og  LADY 7613 Northern Mystic på kjøkkenet :-)   LADY 10961 Raw Canvas er også helt nydelig til blått og et godt alternativ hos deg, denne kan du gjerne kombinere med  LADY 7613 Northern Mystic men se også hvor lekker den er sammen med  LADY 6352 Evening Green eller  LADY 5454 Dark Teal (tenker da til kjøkkenveggene) hvis du trives bedre med blågrønne toner fremfor de varmere grønne. :-)
Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne :color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for fine fargetips! Prøvde Tidløs og Northern Mystic (på kjøkkenet). Synes Tidløs lyste opp stuen godt men lurer på om det er en annen farge som kunne ha passet bedre på kjøkkenet til Tidløs. Syntes det ble veldig fint med grønt. Lurer også litt på farge til gangen. Har som sagt Deco Blue på soverommet.

18/08/2018 07:11:27

Fargerådgiver svarer:

Ønsker du en lysere grønn på kjøkkenveggene så se på  LADY 8304 Timian,  LADY 8469 Green Leaf og  LADY 8252 Green Harmony Når det er sagt så lanserer vi nytt fargekart i uke 35 (neste Uke) har du tid til å vente jeg ser for meg at det er flere farger der du vil elske. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun