Charlotte

Kategorier:

Hei! Vi skal pusse opp leiligheten vår, og male stue/kjøkken som er en delvis åpen løsning+ soverom. Kjøkken: frontene er hvite, har koden NCS-N500-S. Dører og lister i leiligheten er alt i fargen Bomull, S0502-Y Gulvet vårt er enstavs parkett i mattlakket eik. Har dere et godt råd til en lys farge som vil passe fint i stue/kjøkken, både til kjøkkenfrontene som er klassisk hvite og samtidig ikke gjøre at lister i Bomull fremstår for gule? På soverom ønsker vi gjerne gjerne en litt varm og rolig farge.

2018-08-14 21:51:50

Kommentar

Vi tenker også å male gangen som er en forlengelse av stue/kjøkken, der lurer vi på å male en annen farge enn den lyse vi ønsker i stue/kjøkken. Har dere noen gode råd? Vil gjerne at fargen skal harmonere godt med den lyse tonen vi velger i stue/kjøkken. Lister/dører fra gang er også i fargen Bomull.

14/08/2018 22:10:16

Fargerådgiver svarer:

Hei Charlotte, vi hjelper deg gjerne med fargeråd, men her skulle vi så gjerne hatt bilder som viser lysforhold, gulv og møbler. Til vi hører fra deg igjen kan vi foreslå at du tar en titt på lyse anvendelige toner som  JOTUN 1376 Frostrøyk,  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 8470 Smooth White og   LADY 10678 Space til stue/kjøkken. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Sender du bilder, så snakkes vi!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun