Halvor

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit NSC S0502 - Y

Stua er vestvedt og er stor og luftig med integrert kjøkken. Se bilder). Vi føler at miljøet er for hvitt. Det er 1522 Refleksjon som er brukt på vegger, Alternativ 1: Tone ned vegg der TV står (male bort til kjøkken). La de andre veggene være som nå. Eventuelt male TV benk og lite skap der det står en retroradio. Se farge sidevegg på veranda. Alternativ 2: Male alle veggene i stua. Vil det da være en ide å beholde veggen mot veranda som den er da den stor sett består av vindu og dører (pluss kun litt vegg)? Vi synes det er håpløst når maling ikke tåler å tørkes av, så vi ønsker en maling som en kan vaske lett på uten at det blir skjolder.

2018-09-14 11:17:21

Fargerådgiver svarer:

Hei Halvor, Jeg ville valgt å male alle veggene i dette rommet, også vindus-veggen. Da vil du oppleve at utsikten blir rammet inn som "kunst på veggen". Jeg ser for meg at en grønntone som  LADY 8302 Laurbær,  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8469 Green Leaf vil stå lekkert til dine møbler, gulv og interiør! Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Mange takk for forslag til fargevalg. Vi malte med Green Harmony like etter forslaget. Brukte Wonderwaal og er veldig fornøyde!! Har et lite kontor 7-8 kvm som er malt i Refleksjon. Ok, men har lyst på en dendring. Velagte bilder viser furumøber og litt hvitt. Har tenkt litt i retning av varmblå, men ikke for mørk farge passe.Hva mener du? Hva passer best etter din mening (uavhengig av det som jeg tenker)?

18/01/2021 12:17:44

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, Halvor. Hyggelig å høre at du er fornøyd med tidligere fargeråd :) Hjemmekontorer har vi fargelagt mange av det siste året ;) Her hos deg vil jeg foreslå en dempet blå som en av våre nye  LADY 4894 Ocean Air eller  LADY 5503 Natural Blue. Vurder også gjerne en lys grønntone som  LADY 8281 Pale Linden eller  LADY 8302 Laurbær. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun