Liv

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Vi skal straks gå i gang med å innrede loftsetasjen hjemme. Totalt gulvareal her er rundt 60-70 kvm, men med skråtak. (Kan stå i rommet helt inn mot ca en meter mot veggem her vbilr det for lavt.) Halve etasjen vil bli en loftsstue. På den siden er det en balkongdør med vindu ved siden av et vanlig husmorvindu. Og det er alt naturlig lys som vil komme inn i dette rommet. Jeg har hatt en idé om at jeg ønsker å male vegger og tak i samme farge på loftstuen, men trenger litt hjelp til å finne en fin FARGE som kan stå flott sammen med lyst tre, bast, naturfargede møbler uten å bli for mørk. Setter umåtelig stor pris på tips!

2018-09-24 10:48:48

Fargerådgiver svarer:

Hei, Liv samme farge på vegger og tak blir rå-lekkert :-) Før jeg kan si noe sikkert om farger må jeg be om link med bilde av gulv du har valgt og ikke minst litt bilder av møblene du skal ha i stua. Umiddelbar tenker jeg på farger som  LADY 8478 Pale Green,  LADY 8302 Laurbær,  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 10961 Raw Canvas,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 10580 Soft Skin og  LADY 2024 Senses men jeg må ha bilder av dine møbler og gulv for å kunne gjøre en faglig god vurdering. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun