ST

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei. Vi overtok leilighet i sommer og hele leiligheten var malt i skumring. Vi er ikke helt fortrolige med fargen da vi syns den er litt kald og livløs. Vi har en malt noen vegger i gangen med northern mystic og er kjempefornøyde. Vi ønsker gjerne en varmere farge i resten av leiligheten, men vi ønsker samtidig å holde den lys i oppholdsrommene. En varmere gråfarge hadde vært supert da jeg er redd for at andre farger minner for mye om gult. Dørene er standard bomull og leiligheten har mye dagslys i stue og kjøkken. Har dere noen forslag til hvilke farger vi kan sjekke ut som passer til både bomullsdører og northern mystic, samt holder rommet lyst?

2018-09-24 13:16:00

Fargerådgiver svarer:

Hei ST ta en titt på  LADY 1024 Tidløs,  LADY 1391 Lys Antikkgrå, den grå-beige   LADY 10678 Space og våre helt nye   LADY 12078 Comfort Grey alle er lekre sammen med  LADY 7613 Northern Mystic og ingen av dem blir for gule eller kjølig spør du meg. :-)

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.


Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Vi ønsker deg lykke til. :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun