Anine

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei. Skal male stuen,spise,kjøkken,gang og trappeløp...(åpen løsning) vurderer sophisticated blue i stue med deco blue i trappeløp og byge i gang. Funker det eller vil det virke voldsomt mtp mye blått? Farger og idag stue spis sommersne,gang kalk.

2018-09-24 14:56:14

Kommentar

Se tekst

24/09/2018 15:06:41

Fargerådgiver svarer:

Blått er lekkert, men kanskje du skal velge samme farge, gjerne  LADY 4638 Byge i både trappeløpet og gangen og  LADY 4477 Deco Blue i stuen ? Blir kanskje  LADY 4744 Sophisticated Blue litt mørk i stuen, har kun fått et bilde av stuen så ikke så enkelt å vurdere lysforhold. :-) 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. Matt vegg er min favoritt.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar... det er to store veranda dører i stuen så totalt lite veggflater og mye lys inn. Finnes det andre mørke farger som kunne passet?, har brun sofa og lys spisestue.

25/09/2018 10:23:49

Svar:

Her er flere bilder av stue mtp valg av farge? Mtp lysforhold. Er det andre gode kombinasjoner, da jeg ønsker jeg et mørkere utrykk, og har hatt mye greige farger tidligere, ønsker noe nytt. Tøffere men klassisk og tidløst. Da 2-3 farger som passer sammen i stue/kjøkken/spis i åpen løsning og delvis gang og trappeløp i åpen løsning. Håper på noen eksperttips😊 På forhånd takk Anine

25/09/2018 13:07:39

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for flere bilder, du har absolutt nok lys i stuen så fra mer blir det tommel opp for  LADY 4744 Sophisticated Blue, men ha i bakhode at den blir nesten sort om kvelden når mørke faller på. Velger du  LADY 4477 Deco Blue så er den litt lysere og fortsatt blå om kvelden. Personlig elsker jeg mørke vegger, men du må tenke igjennom hva du vil.  LADY 4638 Byge i gangen er lekker sammen med både  LADY 4477 Deco Blue og  LADY 4744 Sophisticated Blue men du kan gjerne også vurdere en grønntone i gangen, hva med  LADY 7628 Treasure eller  LADY 7629 Antique Green disse kan du også kombinere hvis du ønsker ulike farge i gangen og trappeløpet. Hvis kjøkkenveggene skal males tror jeg at  LADY 1145 Band Stone kan bli lekkert, den er lekker til blått og jeg tror at den står lekkert ton i ton med sofaen. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for utfyllende svar!et siste spm🤗om jeg går for sophisticated blue i stue, kan jeg da bruke deco blue i gang og trappeløp? Står de godt samme? Anine

26/09/2018 12:40:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Anine, ja så absolutt!  LADY 4744 Sophisticated Blue og  LADY 4477 Deco Blue er virkelig vakre sammen!! Stort smil og tommel opp herfra! Send gjerne bilde av resultatet ;)

Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun